Beauty

Beste moderne kapsels en kapsels voor oudere vrouwen

Wanneer je een bepaalde leeftijd overschrijdt, vraag je je af welke upgrades je imago moet maken, zodat je er fatsoenlijk, respectabel, redelijk jeugdig en niet verouderd uit kunt zien. Vrouwen die gracieus ouder worden en er modern uitzien, bewonderen altijd iedereen in de buurt. Je kapsel is een belangrijk concept van je afbeelding, dus je moet je opties zorgvuldig bekijken om die stijlen te kiezen die je in het beste licht zullen presenteren.

Neigingen voor vrouwen ouder dan vijftig

Veel vrouwen noemen de leeftijd van 50 jaar hun tweede jeugd en het moment waarop ze eindelijk ten volle van het leven kunnen genieten. Als je ouder bent dan 50, betekent dat niet dat je een aantal specifieke stijlen moet kiezen en moet stoppen met iets te doen wat je eerder leuk vond. Een vrouw blijft een vrouw, hoe oud ze ook is. Dus je favoriete pixie, bob of een gekartelde snit is nog steeds bij je, omdat ze tijdloos zijn. Het andere is hoe ouder je wordt, hoe eenvoudiger stijlen je moet houden. Geef uw voorkeur aan strakke sneden en zachte lijnen die uw lokken van het gezicht houden. Met een pony zien vrouwen er vaak jonger uit. Dus als je gewend bent een pony te dragen, heeft het geen zin om dit idee op te geven. Kies voor de piekerige pony die je wenkbrauwen bereikt.

Als je haar fijn is, is het beter om een ​​korte tot middellange versie van een bob-kapsel of brutale pixie-kapsels te proberen met wat plagen aan de wortels voor het extra volume. Dik haar ziet er geweldig uit in gelaagde middellange / lange stijlen, en je kunt alles proberen, van een extra korte pixie tot lange bobs, of je nu de voorkeur geeft aan krullen, golven of rechte lokken.

Grijze haren zijn een veelvoorkomend probleem bij alle vrouwen boven de 50. Lichtere tinten zijn gemakkelijker te onderhouden, daarom kiezen veel oudere vrouwen voor blondachtige of karameltinten. Aan de andere kant zijn ook donkere, intelligente tinten, zoals bordeaux, kastanjebruin en donkere chocolade, populair. Hoogtepunten voor vrouwen boven de 50 zijn meestal erg subtiel, slechts 1-2 tinten lichter dan de basiskleur. Het is dus beter om te drastische overgangen van tinten te vermijden. Het idee is om er elegant en modern uit te zien.

Kapsels

Medium gelaagd kapsel

Deze verbluffende snit met discrete lagen en subtiele honingaccenten ziet er fantastisch uit op een mooie teint. Om de naadloze stijl te bereiken, moeten je langste lokken langs de schouders strijken, terwijl de bovenste lagen geleidelijk korter worden gesneden. Naast dat het er geweldig uitziet, is het kapsel ook vrij gemakkelijk te onderhouden – maak de look af met een zijwaarts geveegde pony aan de voorkant en style de uiteinden met een ronde borstel.

Korte kastanjebruine bob met laagjes

Als je voor een gelaagde bob gaat, zorg er dan voor dat deze is gestyled om te pronken met je dynamische snit. De manier waarop deze kortere lagen zijn teruggeborsteld en geplaatst, creëert een coole versie van gevederde haren.

Medium gelaagd kapsel met pony

Tegenwoordig zijn de meeste stylisten het erover eens dat leeftijd geen beperkingen inhoudt voor kapselkeuzes. Je kunt elk kapsel kiezen dat je gezicht, haartype en persoonlijkheid flatteert. Echter, in de regel zien gematigde volumineuze korte en middelgrote kapsels bij vrouwen in de vijftig er beter uit dan slanke kapsels.

Leave a Response