Beauty

Schoonheidstips die elke vrouw moet kennen

Rechtop staan, zelfverzekerd zijn, in jezelf geloven – dit zijn allemaal belangrijke manieren om je op je best te voelen. Maar zoals elke vrouw die ooit voor een spiegel heeft gestaan ​​je kan vertellen, tellen ook schoonheidsgeheimen!

Hoewel onze manier van kijken misschien maar een deel is van wie we zijn, is het nog steeds een deel van ons. En het gevoel dat je er op je best uitziet, kan een echte zelfvertrouwenbooster zijn.

Er op uw best uitzien hoeft ook niet ingewikkeld of duur te zijn. Experts zeggen dat de meesten van ons eigenlijk alleen maar hoeven te letten op een paar basisschoonheidsgeheimen – essentiële dingen die je kunnen helpen er goed uit te zien en je goed te voelen zonder veel tijd of geld te spenderen.

Onderschat nooit de kracht van een vochtinbrengende crème

Of je huid nu droog, normaal of zelfs vettig is, als je maar één huidverzorgingsproduct kunt betalen, zeggen experts, zullen je dollars goed worden besteed aan een goede vochtinbrengende crème.

Soms heb je alleen een goede vochtinbrengende crème en een milde reiniger nodig en kun je jaren van je gezicht afhouden. Als de huid droog is, wordt elke rimpel geaccentueerd, waardoor je er ouder uitziet.

Als je in de twintig of dertig bent, zeggen dokters, bieden moisturizers je een deel van de bescherming die je nodig hebt om te voorkomen dat de huid vroegtijdig veroudert.

In de twintig en begin dertig kan een goede vochtinbrengende crème de plaats innemen van veel producten.

Zonnebrandcrème is uw beste antiverouderingsproduct

Voordat je de plastisch chirurg ziet, moet je voordat je iets doet een zonnebrandcrème aanbrengen voordat je een half salaris op die dure anti-verouderingscrème neerzet.

Hoewel de meesten van ons weten dat het het risico op huidkanker vermindert, wist u ook dat het een verbazingwekkend schoonheidsgeheim is dat kan helpen de huid er jong uit te laten zien?

De reden, zeggen experts, is dat wanneer zonnebrandcrème de schadelijke stralen van de zon blokkeert, het ook hun verouderingseffecten blokkeert.

De zon beïnvloedt de productie van collageen in de huid en zonder collageen zal de huid van nature die dikke, vochtige, jeugdige, rimpelvrije look niet van nature behouden. Zorg voor voldoende blootstelling aan de zon, zegt hij, en de huid zal lang voor haar tijd rimpelen.

Kies verstandig uw reiniger

Als je een “zeep en water” -meisje (of man) bent, wil je misschien je reinigingsstrategie heroverwegen. Dermatologen zeggen dat een van de beste schoonheidstips die er is, is om de zachtste reiniger te gebruiken die je kunt vinden – en spaarzaam te gebruiken.

Hoewel de verleiding groot kan zijn om je gezicht meerdere keren per dag te wassen (of vaker als de huid vettig is), helpt niet alleen overmatige reiniging je niet, als je een hard product gebruikt – met name zeep – zou je dat kunnen zijn uw huid beschadigen.

Was uw gezicht te vaak – meer dan twee keer per dag – en u kunt de natuurlijke lipidenbarrière beschadigen, de beschermende smering die de huid er gezond en gezond uit laat zien.

Leave a Response