Fashion

Causale stijlgids voor mannen

Casual kledingvoorschrift voor mannen is misschien wel de beste kans voor mannen om een ​​echt gevoel van persoonlijke stijl uit te drukken.

Of je nu de voorkeur geeft aan iets strak of robuust, luxe of nuchter, vrijetijdskleding voor mannen is een open uitnodiging om je te kleden in wat je het prettigst vindt.

In plaats van zich te concentreren op formaliteiten, gaat het bij casual gekleed over het vinden van de juiste balans tussen comfort, individualiteit en stijl – denk aan modieuze maar functionele outfits.

Het casual houden

De vrijheid en flexibiliteit van de casual dresscode kan een beetje overweldigend zijn. De meeste mannen zullen zich dus terugtrekken in de standaard waterdichte outfit: jeans, t-shirt en een cool paar sneakers. Maar je zult later in dit artikel zien dat er meer subtiliteiten zijn om je casual look op te fleuren.

We weten dat het begrijpen van alle stijlnuances ontmoedigend kan lijken, daarom hebben we enkele van de meest voorkomende kledingvoorschriften voor mannen gedecodeerd (vaarwel kleermakersnachtmerries!), Te beginnen met de meest informele en werken we ons een weg naar de meest formele.

Dit artikel maakt deel uit van een stijlserie die de 5 essentiële kledingvoorschriften behandelt die mannen kunnen dragen:

Informele stijl

Slimme casual stijl

Zakelijke casual stijl

Zakelijke professionele stijl

Cocktail kledingstijl

Leave a Response