Fashion

De zegelringen van de beste mannen

Zegelringen voor heren – de beste in ieder geval – werpen de gebruikelijke connotaties af die velen hechten aan de vierkante sieradenklassieker. Ze worden niet langer alleen gebruikt om correspondentie met een gegraveerd familiewapen te verzegelen. Bovendien kunnen niet-aristocraten nu hun eigen naam spellen. Dat maakt hun eerdere reserveringen met landhuis-toffs voor iedereen toegankelijk, en een aantal merken heeft de gebruikelijke sjabloon geremixed.

Ze hebben ook een scala aan herenjuwelen. Er is groot en groot en Vegas-leninghaai. Er is klassiek en rond en lijkt erg op het originele artikel. En tussendoor hebben modernistische outfits de zegelring naar de geometrie-klasse gebracht, waarbij minimale ontwerpen zijn opgewaardeerd met strakke lijnen en stil sculpturalisme. Dat betekent dat er ook voor jou een keuze is, en hier zijn de allerbeste zegelringen voor mannen.

Miansai

Laat u niet misleiden door Miansai’s hoofdkantoor in Miami. Hoewel deze minimalistische sieradenoutfit afkomstig is uit de feesthoofdstad van het zuiden, is het een rustige aangelegenheid die zich richt op het leveren van kleinere details in plaats van absolute pronkstukken. Niet dat daar iets mis mee is. Maar als u het liever rustig houdt, houdt u uw zegelring bij Miansai.

Hinderlaag

Er is een reden waarom grote merken naar Tokyo kijken voor inspiratie. Dat komt omdat de collectie outfits van eigen bodem erg goed is, waaronder Ambush: een linkse unisex label met een Shibuya-esthetiek als kern.

All Blues

Gesmeed in een gieterij van de derde generatie in Stockholm, combineert All Blues ‘kenmerkende Scandi-minimalisme met licht linksveldisme; een asymmetrische rand hier, geometrisch snijwerk daar. Of, in dit geval, een zegelring met gebogen rand en een werkende lakzegel.

Thomas Sabo

De ‘Rebel At Heart’-ring van Thomas Sabo is eigenlijk een knappe voorstander van de regels, met een eenvoudige zegelring die alle kenmerken van een klassieke keuze aanvinkt. Het is een beetje oversized, maar het ontbreken van een kuif of detail houdt deze keuze in veelzijdige wateren.

Leave a Response