AccessDeniedAccess DeniedBK2QZS5CKZ2CG9ZZGNITGXaNFkyWdPZETjQcr/PSgNsc97p0p0j8iVZ+bXmyzyRT3LckSYVW0HlMQ+YSr+g2Id3u7sI= Het kiezen van de juiste outfit voor een bruiloft – Vera Westera
Fashion

Het kiezen van de juiste outfit voor een bruiloft

Het kiezen van de juiste outfit voor een bruiloft kan een uitdaging zijn voor jongens, afhankelijk van de stijl, locatie en de tijd van het jaar. De uitnodiging zou je een goede indicatie van de dresscode moeten geven, maar hier zijn nog enkele tips.

Zomer bruiloft

Vermijd zeker zwarte en andere donkere kleuren. U wilt ook wol en andere zware stoffen vermijden die doorgaans in de herfst en winter worden gedragen. Kies een lichter gekleurd pak van katoen, linnen of seersucker. Veel ontwerpers blijven pakken uitpakken met andere stoffen dan wol. Ook een pak van katoen of linnen met een beetje stretch zal helpen om zijn vorm te behouden en het een iets meer gepolijste look te geven. Als het een avondhuwelijk is, zou zwart acceptabel zijn, maar ga voor katoen om de hitte te verslaan.

Winter bruiloft

Uiteraard zijn donkere kleuren passend, evenals wol. Pakken en blazers met een mooie broek, of misschien een kasjmier trui met v-hals met een overhemd en een stropdas eronder zijn allemaal leuke keuzes. Een overhemd, das en broek zijn op zichzelf acceptabel als dat alles is wat je hebt, maar kleed ze aan met een trui of blazer als je kunt.

Avond huwelijk

Een donker pak is altijd passend en een smoking is het enige dat je draagt ​​als je weet dat het een formele aangelegenheid is, maar onthoud dat smoking niet voor 17.00 uur gedragen mag worden. Als je weet dat het casual of semi-formeel is, kun je altijd een blazer en een broek met een stropdas dragen, maar probeer er niet uit te zien alsof je net van kantoor komt. Kies voor een stropdas, overhemd of beide die er stijlvoller en chicer uitzien dan je gebruikelijke kantoorkleding.

Wat u ten koste van alles moet vermijden

Te nonchalant van een broek zoals een cargobroek of erger nog, jeans (tenzij anders vermeld)

Birkenstocks

Het huwelijksfeest uitkleden

Gerimpelde kleding en ongepolijste schoenen

Wilde kleuren en prints

De bovenstaande regels zijn niet precies van toepassing als u bent uitgenodigd voor een strand, Vegas of een andere buitengewone bruiloft. In die gevallen, tenzij anders aangegeven door het huwelijksfeest, mag alles.

Leave a Response