Fashion

Hete date, koud weer

Lente- en zomerdate-avonden zijn een makkelijke bloemenjurk, sandalen, klaar. Maar als je een hete date hebt in de kille winter, is het vinden van die inspiratie om er sexy uit te zien een worsteling met een hoofdletter S. We hebben leuke en gemakkelijke looks samengesteld die ervoor zorgen dat je je zowel lekker als flirterig voelt dezelfde tijd.

Helder breisel en kokerrok

Een rijk, romantisch rood is altijd een afspraakje. Maar in plaats van een rode jurk of zijden blouse, probeer de tint in een grof breisel. De kleur is aantrekkelijk genoeg, maar in combinatie met een strakke bloemenkokerrok zijn de resultaten sexy en cool. Ga voor een rode lip, een strakke enkellaars met hak of pump en een chique zwarte clutch.

Gestreepte col en pittige mini

De combinatie hier van de gestreepte coltrui, de peacoat, de felle mini en de geweldige hakken, zorgt voor onze ideale date night-look. Probeer deze met een semi-transparante zwarte panty om nog een extra element van warmte toe te voegen.

Vintage denim en hakken met print

Voel je je casual maar wil je er toch op je best uitzien? Grijp je gezelligste breiwerk in een speciale kleur, zoals deze op de foto van H&M, een cool paar vintage geïnspireerde denim, en – de kers op de top — geprinte pumps. Draag je haar in een rommelig laag knotje, probeer een frisse, bedauwde make-uplook met een roze wang en een roze lip en pak je wollen overjas.

Onderjurk en grof vest

Wil je hem echt versteld doen staan? Probeer deze look. Het contrast van een delicate, kanten onderjurk gelaagd onder een grof, nubby breisel zorgt voor zo’n spannende en flirterige outfit. Pak een gebreide zwarte panty om je warm te houden en stoere laarzen om te voorkomen dat het te kostbaar wordt.

Leave a Response