AccessDeniedAccess DeniedBK2QZS5CKZ2CG9ZZGNITGXaNFkyWdPZETjQcr/PSgNsc97p0p0j8iVZ+bXmyzyRT3LckSYVW0HlMQ+YSr+g2Id3u7sI= Stijlvolle ideeën om op een date te dragen – Vera Westera
Fashion

Stijlvolle ideeën om op een date te dragen

Omdat de meesten van ons geen kasten hebben die overlopen van designer-outfits en ensembles voor date-avonden, helpt het om een ​​beetje creatief te worden met beproefde nietjes die we op talloze manieren kunnen mixen, matchen en veranderen. We kunnen bijvoorbeeld ten minste drie verschillende manieren bedenken waarop u dezelfde eenvoudige zwarte onderjurk kunt dragen voor meerdere dates en gelegenheden.

Deze items, waaronder sandalen met blokhak, een minirok en een bodysuit, zijn slechts enkele van de dingen waar we altijd naar streven als cupido komt bellen (en eten om acht uur!).

Een onderjurk

Er zijn dit jaar maar weinig stukken die algemener trendy zijn dan de onderjurk. Dit eenvoudige, sexy silhouet is een van onze date night go-tos omdat het zo veelzijdig is. Voor een avondje uit in een leuk restaurant, probeer de jouwe te dragen met sandalen met hakken en enkele gelaagde kettingen. Voor een brunch met je geliefde, leg je hem onder een spijkerjasje en trek je je favoriete glijsandalen aan.

Een minirok

Heb je dagenlang benen? Laat ze zien in een speels minirokje. Deze staan ​​hoog op onze date night must list omdat ze het hele jaar door werken. In de zomer kun je je minirok combineren met een mooie zijden blouse en flats. Draag in de herfst of winter een panty, enkellaarsjes en een trui met v-hals voor een gezellige filmavond.

Sandalen met blokhak

Wat als je date-avond een wandeling bij maanlicht inhoudt na het eten? Een wandeling van een drankje naar het avondeten hoeft geen risico te zijn – zorg er gewoon voor dat je een geweldig paar sandalen met blokhak hebt. Het oppervlak van deze hakken maakt ze veel gemakkelijker om in te lopen, aan de bar te staan ​​of die romantische wandeling langs het water te maken. Het goede nieuws? (Ja, er is meer!) Er zijn verschillende hielhoogtes en bandarrangementen die passen bij uw stijl en comfortbehoeften.

Een mini-tas

Er is geen gemakkelijkere tas om je volgende date-avond mee te nemen dan een mini-tas met een crossbody-riem. Je hebt niet veel nodig als je weg bent – alleen je telefoon, portemonnee, sleutels en waarschijnlijk wat lippenstift – die allemaal gemakkelijk in een chique mini-tasje passen. Een minitas is ook geweldig voor dates, omdat je niet wilt worden gehinderd door een grote tas of schoudertas als je in een intiem restaurant gaat zitten. Ze hangen gemakkelijk van de rugleuning van een stoel en kunnen zelfs op de bar rusten zonder te opvallend te zijn.

Leave a Response