AccessDeniedAccess DeniedBK2QZS5CKZ2CG9ZZGNITGXaNFkyWdPZETjQcr/PSgNsc97p0p0j8iVZ+bXmyzyRT3LckSYVW0HlMQ+YSr+g2Id3u7sI= Belangrijkste geheimen over hoe je de yoga levensstijl kunt leven – Vera Westera
Lifestyle

Belangrijkste geheimen over hoe je de yoga levensstijl kunt leven

We hebben er allemaal aan gedacht om op een bepaald moment in ons leven een gezonde levensstijl te leiden en hebben uiteindelijk de rigoureuze sportschoolroutine niet gevolgd. Yoga-levensstijl is echter gemakkelijk te volgen redder die een aanvulling vormt op onze overvolle schema’s en hectische routine.

Yoga doen is voor sommigen een vorm van lichaamsbeweging, terwijl anderen het zien als een manier van meditatie die de stress uit hun leven haalt. Maar de eigenlijke essentie van yoga ligt ergens diep. Yoga gaat niet alleen over het beoefenen van verschillende houdingen op de yogamat of diep in- en uitademen; yoga is een geheel nieuwe levensstijl.

Nu rijst de vraag, hoe de yoga-levensstijl te leven? Sommige yogi’s geloven dat het regelmatig beoefenen van yoga, gevolgd door meditatie en het consumeren van biologische voeding, is waar het bij yoga om draait. Maar de waarheid van yoga levensstijl is niet beperkt tot alleen de fysieke aspecten; het gaat erom je lichaam, geest en ziel in volledige harmonie bij elkaar te houden.

1. Personaliseer uw plaats

Yoga draait helemaal om meditatie en het ontspannen van je innerlijke zelf. De eerste stap om het goed in je leven op te nemen, is door je huis aan te passen met dingen die je kalmeren. Het toevoegen van natuurlijke producten aan uw levensstijl kan een goed begin zijn. Je kunt altijd planten, aromatherapie-oliën en geurkaarsen meenemen om je dichter bij de natuur te voelen.

2. Pas je garderobe aan

Je yogaroutine is onvolledig zonder je garderobe te vernieuwen. Het dragen van losse en comfortabele kleding zal je helpen ontspannen en tot rust komen, vooral in je persoonlijke ruimte. Investeren in een goede yogabroek, losse katoenen broek, korte broek en yogamat kan op de lange termijn zeer lonend zijn. Je kunt het doen zonder in te boeten op het budget door de Ana Heart USA-winkel te bezoeken voor betaalbare en hoogwaardige yogakleding!

3. Wees eerlijk tegen anderen en tegen jezelf

Als je eenmaal hebt besloten om de reis van de yoga-levensstijl aan te gaan, moet je de waarheid gaan spreken. Eerlijkheid is de sleutel tot elke goede stap die je in je leven zet, en als je leeft, probeert het yogaleven de waarheid in alles te omarmen en te spreken wanneer je de kans krijgt. Probeer allerlei soorten leugens te vermijden, of het nu groot of klein is, want een leugen is altijd een leugen.

Maar er zijn momenten waarop je de waarheid aan iedereen vertelt, behalve aan jezelf. Het is essentieel dat u nadenkt over uw acties en deze met de grootste eerlijkheid evalueert. Doe een kleine oefening voordat je aan je yoga begint, zoals een tijdje achterover leunen en alles wat in je opkomt reflecteren, kan je helpen de innerlijke rust te vinden waarnaar je op zoek bent.

4. Zoek naar nieuwe yogastijlen

Iedereen is anders en heeft andere behoeften. Je kunt je favoriete yogastijl kiezen waardoor je je het meest vredig voelt en verbonden bent met jezelf. Er is een breed assortiment om uit te kiezen, elk met een aantal unieke kenmerken en concepten. Anusara, Ashtanga, Bikram, Hatha, Iyengar en Jivamukti zijn enkele van de stijlen waar je voor kunt kiezen. Laat u niet vastlopen door de ingewikkelde namen en bestudeer ze een beetje om uw perfecte match te vinden!

5. Blijf kalm en stress niet

Wanneer je het yogaleven begint te leven, zullen de dingen voor je op hun plaats vallen. Maar dat gebeurt niet van de ene op de andere dag zoals bij elke andere therapie; het kost tijd. Dus de volgende stap van het yogaleven helpt je om je stress te beheersen, wat misschien onmogelijk lijkt met je drukke schema, maar als er wil is, is er een manier!

Leave a Response