AccessDeniedAccess DeniedBK2QZS5CKZ2CG9ZZGNITGXaNFkyWdPZETjQcr/PSgNsc97p0p0j8iVZ+bXmyzyRT3LckSYVW0HlMQ+YSr+g2Id3u7sI= Hoe u het juiste Caribische eiland kiest voor uw vakantie – Vera Westera
Reizen

Hoe u het juiste Caribische eiland kiest voor uw vakantie

Dus je wilt een reis naar het Caribisch gebied plannen, maar weet niet zeker waar je heen moet? We geven jou niet de schuld. Met meer dan 7.000 eilanden, 13 soevereine eilandnaties en 12 afhankelijke gebieden is dit niet de gemakkelijkste beslissing voor potentiële reizigers. Maar als u eenmaal klaar bent met uw grotere keuze voor een Caribische vakantie – altijd een goede beslissing, naar onze mening – dan hangt de beslissing van welk tropisch eiland u gaat bezoeken af ​​van uw persoonlijke interesses. Of je nu op zoek bent naar romantiek, avontuur, cultuur of nachtleven, wij staan ​​voor je klaar. Van luxe resorts weggestopt in de heuvel van Antigua tot casino’s aan zee in Old San Juan, lees onze gids voor het kiezen van uw volgende vakantie op het Caribische eiland.

Beste voor romantiek: St. Lucia

St. Lucia, gelegen op de Bovenwindse Eilanden net ten zuiden van Martinique, is een tropisch paradijs voor alle soorten dwergpapegaaien. De adembenemende vergezichten op dit weelderige, bergachtige eiland zijn genoeg om zelfs de meest afgematte harten weer in liefde te laten geloven. Twee vulkanische torenspitsen van de Twin Pitons bieden een absurd romantisch uitzicht terwijl ze uitsteken tegen een turquoise horizon, een mix van Caribische Zee en lucht. Bij zonsondergang is dit uitzicht nog indrukwekkender – ideaal omdat de meest romantische resorts in St. Lucia profiteren van hun natuurlijke omgeving.

Beste om te surfen: Barbados

Als het meest oostelijke land binnen de Caribische eilandenketen, is Barbados aan alle kanten omgeven door de Atlantische Oceaan – daarom zijn de golven in dit deel van de wereld zo spectaculair. Beginners die hun eerste golf willen vangen, moeten naar Batts Rock Beach gaan. Zelfs als je geen succes hebt, is de omgeving prachtig en het snorkelen is spectaculair, dus de dag zal helemaal geen verlies zijn. Ga daarna naar La Cabane om te genieten van de strandchique ambiance en verrukkelijke cocktails. Zodra je de vaardigheid van het ophangen van tien onder de knie hebt, ga je naar het legendarische (en toepasselijk genaamde) Surfer’s Point in de hoofdstad van Bridgetown, of Bathsheba Beach in Saint Joseph Parish.

Beste voor luxe: Antigua

Hoewel veel mensen St. Barth’s beschouwen als de belichaming van Caribische luxe, geloven we dat echte luxe erin kan ontsnappen en toch genieten van comfort en voorzieningen van wereldklasse. Dit brengt ons bij Antigua, dat deel uitmaakt van de Twin Islands van Antigua en Barbuda. De natuurlijke schoonheid van de bestemming is adembenemend, met enkele van de mooiste uitzichten op de heuvels in de tropen.

Half Moon Bay wordt gevierd als een van de mooiste stranden ter wereld, maar de kustlijn is niet lang genoeg om meerdere ligstoelen te bevredigen – laat staan ​​je eigen villa aan zee met uitzicht op het water te huisvesten.

Beste voor stranden: Turks- en Caicoseilanden

Als het op stranden aankomt, zijn de Turks- en Caicoseilanden eenvoudigweg zonder rivaal. Dankzij de kalkstenen fundering van de archipel en de schelp- en koraaloorsprong van het verblindend heldere zand, plaatst de kustlijn levendig tegenover het glinsterende aquamarijnwater. En hoewel de stranden op de eilanden spectaculair zijn, ga je naar South Caicos, een van de meer onontdekte eilanden binnen de Turks- en Caicoseilanden, als je tropische gelukzaligheid echt wilt waarderen.

Leave a Response