AccessDeniedAccess DeniedBK2QZS5CKZ2CG9ZZGNITGXaNFkyWdPZETjQcr/PSgNsc97p0p0j8iVZ+bXmyzyRT3LckSYVW0HlMQ+YSr+g2Id3u7sI= Schattige ideeën voor een kwekerij met een dierenthema – Vera Westera
Wonen

Schattige ideeën voor een kwekerij met een dierenthema

Als het gaat om het decor van de kinderkamer, kan niets klassieker en geliefd zijn dan de kinderkamer met een dierenthema. Van donzige katoenstaartjes tot giraffen met lange hals, we kunnen gewoon geen genoeg krijgen van die wollige kleine gezichtjes – en terecht.

Dierenthema’s zijn niet alleen schattig, maar ze zijn ook ongelooflijk veelzijdig en lenen zich voor een hele reeks verschillende decorstijlen en kleurenschema’s. Of je look nu boho chic of modern minimalistisch is, er is altijd ruimte voor een harige vriend of twee, dus spring maar! (Of kruipen … of springen – of wat het geval ook is!)

Woodland wonder

Een prachtige, handgetekende krijtbordmuurschildering dient als een schilderachtig decor voor deze moderne, bosrijke kwekerij vol bosvrienden. Het monochrome palet van de muurschildering past mooi bij de kleurenpracht die de dierenportretten bieden.

Heel schattig

Met zijn gedurfd patroonbehang, organische, jungle-geïnspireerde texturen en strakke moderne uitstraling, kan deze vondst met dierenthema niet leuker zijn! Een prachtige rubberboomplant voegt de perfecte toets toe en geeft de ruimte een boost van natuurlijke energie.

Foxy kwekerij

Een slimme kinderkamer met vos-thema houdt de dingen zacht en neutraal met slechts af en toe een vleugje foxy-oranje, waardoor een thema-ruimte ontstaat die gemakkelijk kan worden bijgewerkt naarmate je kleine vos-pup opgroeit.

Slim circus

Op zoek naar een uniek dierenthema? Een lieve, vintage kinderkamer met circusthema is de perfecte plek voor een speelse troep leeuwen, tijgers en olifanten om naar huis te bellen.

Leave a Response